Andrei Tofan: ”Este rușinos locul pe care suntem acum!” 

1

Fundașul Andrei Tofan a digerat cu greu înfrângerea cu Unirea Dej, formație care luptă pentru evitarea retrogradării. Căpitanul echipei din Trivale nu își explică seria de rezultate slabe înregistrate de FC Argeș pe parcursul acestui sezon competițional.

Tofan trage un semnal de alarmă și le cere colegilor săi să nu se mulțumească cu menținerea în liga secundă: ”O primă repriză slabă, din punctul meu de vedere. A doua repriză puteam scoate ceva. Am bifat a doua înfrângere consecutivă în play-out. Meciul trecut a fost mult mai bun, ne-am creat multe ocazii de gol. Am avut câteva ocazii clare de a marca, iar pe final am pierdut. Suntem foarte supărați, vrem să câștigăm toate meciurile până la sfârșitul sezonului, mai ales că din ce se vede și se aude, putem da acel baraj. Acum nu știu dacă mai putem să-l mai luăm în calcul. Din păcate, astăzi o nouă înfrângere…Un sezon ratat, noi aveam alt obiectiv. Din păcate, anul acesta nu aș vrea să mai dau vina pe nimic. Vina este a tuturor, a noastră, a jucătorilor. Nu știu ce să vă spun, sunt foarte supărat. Dacă stăm să ne bucurăm că ne-am salvat de la retrogradare, este o mare greșeală. Cred că mentalitatea noastră trebuie să fie alta. Nu să ne bucurăm că ne-am salvat de la retrogradare…Este rușinos locul pe care suntem acum. Nu ne face cinste și onoare acest loc, mai ales că nu am putut prinde nici măcar play-off-ul. Sunt momente grele, cum au fost și anul trecut când am retrogradat. Sper să le depășim și să iasă și soarele pe strada noastră. În aceste două meciuri care mai sunt, trebuie să scoatem maximum de puncte și să vedem apoi ce va urma” a spus căpitanul alb-violeților.

1 COMENTARIU

  1. Păi,nea Coane,dar chiar esti nesimțit.Peste 2meciuri,te-ai cărat de aici,ca,în mod clar nu vei mai continuă,dar,de tine nu zic nimic,nici macar autocritica,ca în ultimii 3 ani,am pierdut cel puțin 8 meciuri,numai pe gafele tale,vreo 2 stiu eu,cu fault în careu si penalty pt adversari..unul cu Craiova lui Rotaru,altul,cu Reșița,plus alte gafe.Macar ,la final de „mandat”fii corect cu aia de te admira,încă….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.