Biciclete noi pentru parcurile din Pitești

0

48 de biciclete, dintre care 24 motorizate vor circula în Pitești în sistemul bike-sharing, din această toamnă.

Ieri au fost predate amplasamentele și a fost transmis ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul de investiții ,,Crearea de sisteme de închiriere biciclete (sistem de tip bike-sharing)”, din cadrul proiectului ,,Modernizarea infrastructurii serviciului de transport public local de călători și creșterea atractivității transportului nemotorizat”.

Furnizorul este asocierea SC CSV Infratech SRL (lider) – SC Wind Tehnologies SRL (asociat 1) – SC Tehno Consulting Soluțions SRL (asociat 2) – SC Euro Plus Construct SRL (asociat 3) cu subcontractanții SC Opium Office Consulting SRL, SC Rolumial Electric Experts SRL. Durata contractului este de 4 luni pentru execuție lucrări.

Investițiile realizate în cadrul acestui proiect sunt: 4 stații de închiriere biciclete în sistem de tip bike-sharing cu câte 20 porții de spațiu de parcare (din care 10 pentru biciclete electrice), în 4 parcuri din municipiul Pitești: Parcul Prundu, Parcul Ștrand, Parcul Lunca Argeșului și Trivale-zona Grotă, furnizarea a 48 biciclete (24 electrice și 24 clasice). În fiecare locație din cele 4 parcuri există câte un automat de eliberare și încărcare carduri, precum și infrastructura centrului de date, cu licență software (platformă tranzacționare, platformă „backoffice”, portal, aplicație mobilă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.