El este tânărul mort în accidentul de la Davidești!

0

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident cumplit care a avut loc în comuna Davidești. Narcis Sasu, din comuna Hârtiești, a decedat după ce mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un alt autoturism care încerca să-l depășească, condus fiind de un șofer începător, în vârstă de 18 ani.

Din primele cercetări ale polițiștilor Formațiunii Rutiere Mioveni reiese că șoferul începător, în vârstă de 18 ani, din comuna Hârtiești, depășea neregulamentar, zona fiind marcată cu linie continuă.  Mașinile s-au ciocnit violent și au ieșit în afara părții carosabile. Autoturismul condus de Narcis a lovit un cap de pod și a fost proiectat într-un stâlp de susținere a firelor electrice care s-a rupt iar mașina a rămas suspendată. Cealaltă mașină s-a răsturnat în șanț la circa 100 de metri distanță de locul impactului. Se bănuiește că ambele autoturisme circulau cu viteză excesivă.

Mesaj emoționant

Potrivit descrierii de pe contul lui de Facebook, Narcis lucra la restaurantul Aroma din Mioveni. După deces, un prieten, a scris pe Facebook un mesaj emoționant: „Nu ai avut răbdare, te-ai grăbit să vii la mine să mă duci acasă și acum ne-ai distrus pe toți. Dumnezeu să te pună la loc luminat, plin de flori, nu mai am cuvinte, m-ai lăsat în șoc. Nu te vom uita niciodată, suflet de aur!”

Sursa foto: Facebook Narcis Sasu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.