Update: Minora a fost găsită! La 13 ani s-a certat cu părinții și a plecat de acasă

0

Update: Minora a fost găsită! Se afla la niște rude din comuna Davidești. A ajuns acolo după ce oamenii au reușit să vorbească prin mesaje cu fata și au convins-o să se ducă acasă la ei, de teamă să nu facă vreun gest necugetat! Imediat cum fata a ajuns în comuna amintită, rudele au anunțat părinții și pe oamenii legii că minora este în siguranță. Polițiștii vor merge să o ia de la Davidești pentru a fi predată părinților.

 

O copilă în vârstă de 13 ani, din comuna Bârla, a plecat de acasă, duminică seara, dupa ce s-a certat cu părinții. Îngrijorați că fiica lor ar putea să pățească ceva, mama și tatăl au cerut ajutorul polițiștilor. Părinții au reușit să vorbească, prin mesaje, cu copila iar ea le-a spus ca a plecat cu maxi-taxi la Brașov. Oamenii legii cred ca minora a mințit, dar vor verifica și această variantă. Dispariția minoreu a fost sesizată și prin mesaje RO- Alert.

„În seara zilei de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați despre plecarea voluntară a minorei GEORGIANA UNCHIAȘU, de 13 ani, de la domiciliul acesteia din Bârla.

 

Minora nu a mai avut plecări voluntare.

 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești desfășoară verificări pentru identificarea minorei. Semnalmentele acesteia au fost transmise atât unităților de poliție din județ și a celor limitrofe, cât și structurilor cu atribuții de legitimare a persoanelor – jandarmi și poliție locală.

 

Semnalmente: 1,65 m înălțime, aproximativ 50 kg, păr blond, tuns până la umeri.

 

Vestimentație: hanorac negru, colanți negri cu dungă albă pe lateral, (posibil încălțată cu papuci de casă).

 

Persoanele care pot da relații cu privire la cea în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau la Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672336”, a transmis IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.