Debut cu stângul în finala mică

0

CSO Voluntari – FC Argeș Basketball 84-67(21-21, 19-17, 20-12, 24-17)

Echipa de baschet masculin a Piteștiului a început cu stângul seria meciurilor pentru locul 3 al Ligii Naționale de Baschet Masculin și implicit pentru medalia de bronz.

CSO Voluntari a învins-o pe FC Argeş Basketball cu scorul de 84-67, sâmbătă, pe teren propriu, în primul meci din finala mică a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Primele două sferturi ale partidei au fost destul de echilibrate, ilfovenii având la pauza mare un avantaj de două puncte, 40-30. După revenirea de la cabine, gazdele au fortaț desprinderea și au reușit să se distanțeze la zece lungimi, 60-50, grație reușitelor lui Trevon Allen, Shumate și Tohătan. În ultimele minute ale partidei, Voluntari a condus la cel mult 17 puncte și a câștigat în cele din urmă cu 84-67 acest prim duel din finala mică a Ligii Naționale.

Cu 23 puncte, 3 recuperări, internaționalul Dan Lucas Tohătan a fost cel mai bun om al ilfovenilor. De la FC Argeș Basketball s-au remarcat Corey Allen, cu 21 puncte, 5 recuperări și 6 pase decisive, americanul fiind secondat de Nikola Jevtovic, cu 13 puncte și 13 recuperări.

Finalista ENBL va juca şi meciul al doilea pe teren propriu, astăzi, de la ora 19.00, în sala Gabriela Szabo. Seria se dispută după sistemul cel mai bun din cinci partide, meciul 3 fiind programat la Pitești, pe 17 mai, de la ora 19.30. Dacă va fi nevoie și de meciul 4 pentru a se face departajarea, acesta este programat pe 19 mai, tot la Pitești și tot de la ora 19.30. În caz de egalitate după patru partide, meciul decisiv va avea loc pe terenul ilfovenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.