Șoferul care și-a ucis prietenul a fost reținut

0

Șoferul, în vârstă de 19 ani, care a provocat un accident mortal în comuna Popești a fost reținut . Tânarul a condus în timp ce era sub influența alcoolului, a intrat cu viteză într-o curbă si a pierdut controlul volanului.  Mașina s-a izbit de un cap de pod si s-a oprit într-un gard din beton. În urma impactului puternic, pasagerul, de pe locul din dreapta față, a murit. Tânărul avea 19 ani.

Polițiștii Formațiunii Rutiere Costești au continuat cercetările în dosarul penal referitor la accidentul rutier din localitatea Popești, și, în urma administrării probatoriului și a parcurgerii etapelor procesuale, tânărul, de 19 ani, din Siliștea-Gumești, județul Teleorman, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță  pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și ucidere din culpă.

În cursul zilei de mâine, 14 mai a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.