Update: Un pasager a decedat într-un accident grav la Costești! A fost solicitat elicopter SMURD

0

Update: Un pasager a decedat și unul dintre șoferii implicați este grav rănit. 

”În misiune este angrenat și elicopterul SMURD care va prelua și transporta la o unitate spitalicească o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 46 de ani, care prezintă multiple traumatisme și acuză dureri în mai multe zone ale corpului.

Echipajul SAJ evaluează o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 18 ani.

Din nefericire, persoana încarcerată a fost declarată decedată. Este vorba despre o victimă de sex masculin în vârstă de aproximativ 46 de ani”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Stirea inițială:

Un grav accident rutier a avut loc marți, la Costești pe DJ 703B, în care au fost implicate două autoturisme. Din primele informații ar fi rănite două persoane. Una dintre acesta este inconștientă, încarcerată între fiarele mașinii. Echipele de salvare de la fața locului au solicitat intervenția unui elicopter SMURD. Traficul este blocat pe ambele sensuri, anunță IPJ Argeș.

Pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier produs în orașul Costești, cartierul Zorile, în care sunt implicare două autoturisme, unul dintre acestea tractând o remorcă.

La locul solicitării se acționează cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj SAJ.

Forțele operative au constatat că în interiorul unuia dintre autoturisme se afla o persoană încarcerată și acționează pentru extragerea victimei.

Totodată, echipajul SAJ monitorizează o a doua persoană, au precizat și reprezentanții ISU Argeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.