Cum îmbunătățește Samsung Galaxy Z Fold experiența utilizatorilor?

0

Mai subțire, mai compact și mai ușor ca orice alt model din seria sa. Descoperă funcțiile uimitoare ale lui Galaxy Z Fold5, pliate perfect pe stilul tău de a fi. Află cum îți poți îmbunătăți orice experiență dintr-o zi plină cu acest smartphone Samsung și fă apoi upgrade-ul de care ai nevoie în viața ta.

Cel mai ușor și compact Galaxy Z Fold de până acum

Poți comanda online telefonul Samsung Galaxy Z Fold5 și te bucuri de mai multă simplitate în utilizarea sa, indiferent de lucrurile de care le faci cu telefonul. Asta pentru că este cel mai ușor și compact model lansat până acum în seria Galaxy Z Fold. Fiind prevăzut cu balamaua Flex, poți să-l deschizi, să-l flexezi și să-l pliezi perfect în buzunarul tău.

Simplu și rapid, display-ul principal de 7.6″ al lui Samsung Galaxy Z Fold5 devine mereu ceea ce vrei tu să devină: consola de gaming pe care o ai mereu la tine, mini sala ta de cinema mobilă, centrul multitasking ideal pentru jobul tău. Toate acestea într-un singur device de dimensiuni reduse, compact atunci când trebuie, flexibil la nevoie.

Ai parte oriunde și oricând de conținutul preferat

Capabilitățile ecranului său impresionant te vor surprinde din prima zi. Pe lângă faptul că are dimensiuni impresionante, display-ul lui Galaxy Z Fold5 emite până la 1.750 niți de luminozitate, așa că îl poți utiliza fără niciun fel de problemă, oricând și oriunde, chiar și afară, atunci când lumina soarelui atinge nivelul cel mai ridicat.

Vezi perfect de fiecare dată tot ce apare pe ecran, așa că rămâi prins în acțiune și te bucuri de conținutul tău preferat. Mai mult decât atât, pentru că acest nou model de telefon din seria Samsung Z Galaxy Z Fold asigură un consum de energie adaptiv, te bucuri de ce poate oferi, fără grija că rămâne fără baterie.

Fii multitasking cu telefonul tău Samsung Galaxy Z Fold5

Acesta este device-ul mobil de care ai nevoie, pentru a fi productiv în fiecare zi. Galaxy Z Fold5 asigură cea mai avansată experiență de multitasking, nu doar din această serie, ci din toată gama de smartphone-uri Samsung Galaxy. Faci mai multe lucruri în același timp, pentru că poți păstra până la trei ferestre deschise pe un singur ecran. Astfel, fiecare activitate din programul tău se poate simplifica.

În plus, cu ajutorul noului S PEN – cel mai portabil din toată gama de telefoane Galaxy Z Fold – te poți exprima mult mai liber în fiecare zi. Scrii, desenezi sau, pur și simplu, îți iei notițe în Samsung Notes cu ajutorul său. S PEN te ajută să îți salvezi într-un loc sigur toate ideile importante, pentru a le transforma ulterior în proiecte uimitoare. În plus, orice document nou salvat este sincronizat pe toate celelalte device-uri ale tale.

Dual Preview: mai mult control de ambele părți ale camerei

Funcția Dual Preview de pe Samsung Galaxy Z Fold5 îți permite să îi arăți persoanei pe care o surprinzi în cadru exact ceea ce vezi și tu în preview. Este mult mai simplu să obțineți astfel imagini uimitoare, pentru că subiectul își poate ajusta poziția sau look-ul, înainte să faci poza.

Acest device îți permite să îți explorezi potențialul creativ la cel mai înalt nivel. Galaxy Z Fold5 are un sistem avansat de camere, cu care fotografiezi sau filmezi de la primele momente ale dimineții, până târziu în noapte. Mai mult decât, cele două afișaje extinse și funcția 30x Space Zoom te ajută să atingi libertatea creativă de care simți că ai nevoie.

Comandă acum acest model din seria Samsung Galaxy Z Fold și ai parte de experiențe îmbunătățite, în orice moment al zilei și cu un minim de efort!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.