Consiliul Local Pitești a aprobat studiul de fezabilitate pentru Spitalul Pitești

3

Primarul Piteștiului a anunțat în ședința de ieri a Consiliului Local Pitești urma să aprobe studiul de fezabilitate pentru Spitalul Municipal Piteşti, un proiect ȋn valoare de 567.583.676,49 lei, finanţat prin PNRR. Viitorul spital ar urma să se construiască pe strada Depozitelor și va fi parte integrantă a Spitalului Județean Argeș. 

“Astăzi aprobăm studiul de fezabilitate al noului spital de la Pitești. Acum s-au încheiat documentele. Am auzit voci că vine studiul acum că urmează alegerile. Nu are nicio legătură. Acum s-a terminat documentația”, a spus primarul Cristian Gentea, la conferința de presă de joi a Primăriei Pitești.

#Valoarea investiției este de 567,5 milioane lei

Cu detalii a venit și viceprimarul Gelu Tofan: “Investiția vizează realizarea unei unități spitalicești cu o capacitate de 240 paturi, cu secții diverse și ambulatoriu integrat: psihiatrie, boli infecțioase adulți și copii, oftalmologie, recuperare cu paturi de neurologie si ortopedie, dializă, reumatologie, endocrinologie, analize medicale, laborator anatomie patologică, imagistică și RX, farmacie și cameră de gardă. Valoarea estimată, conform devizului general privind cheltuielile necesare realizării investiției, este de 476.961.072,68 lei fără T.V.A., respectiv 567.583.676,49 lei cu TVA, aferent obiectivului de investiții „Spital Pitești”. Va fi un parteneriat între Primăria Pitești, Spitalul Județean și Consiliul Județean Argeș și va fi finanțat prin PNRR”.

3 COMENTARII

  1. Se pregatesc spagile pentru ocuparea posturilor de medici la noul spital.
    Dupa cazul de la Mioveni cei interesati stiu cam pe unde se invart sumele de oferit.

  2. tovarasul gentea, nu vi se pare ca toate documentatiile ”se termina acuma” ,inainte de alegeri? toate acestea se intampla in an electoral, de ce, nu ati avut timp,erati ocupat cu atribuirea lucrarilor catre firmele care va ofera spaga?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.