Incendiu la o casă din Curtea de Argeș

0

Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din municipiul Curtea de Argeș, strada Vișina. Salvatorii de la Detașamentul Curtea de Argeș au acționat cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Flăcările se manifestau la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei persoane cu atac de panică, însă nu a fost necesar transportul la spital.

#Update:

Incendiul a fost localizat la podul locuinței, unde s-a manifestat generalizat la structura acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. În urma evenimentului au mai ars obiecte de mobilier și materiale textile, totodată, fiind întâlnite și degajări mari de fum. în urma recunoașterii echipajele de intervenție, s-a constatat că exista posibilitatea propagării flăcărilor la etajele inferioare, dar și la o construcție lipită de locuință. Pompierii au acționat atât din interiorul casei, cât și din exteriorul acesteia. Pentru continuitatea intervenției, salvatorii au realizat alimentarea autospecialelor cu apă de la un hidrant. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.