Baraj promovare: Mioveni – Botoșani, astăzi ora 20:00: Au nevoie de gol marcat!

0

CS Mioveni pornește în returul barajului pentru promovarea în Superligă, de la 0-1, scor înregistrat în prima manșă, la Botoșani.

Galben-verzii vin după un joc bun făcut pe ternul moldovenilor și au speranțe mari de la manșa a doua a barajului. La Botoșani s-a primit gol în minutul 90+3, la o neatenție a mijlocașilor și apărătorilor, iar acum antrenorul argeșenilor speră ca să nu se mai repete erorile făcute atunci. Pentru Mioveni se schimbă însă datele probleme în acest retur, pentru că echipa lui Schumacher trebuie acum să marches, capitol la care în play-off s-a descurcat bine doar în jumătate din partidele disputate. De partea cealaltă, Botoșaniul poate sta la cutie și aștepta desfășurarea evenimentelor din teren și se paote mulțumi pe contraatac sperând să dea o nouă lovitură.

Meciul de astăzi este deschis oricărui rezultat, dar are o favorite certă pe hârtie,FC Botoșani. CS Mioveni speră însă să compenseze la capitolul dăruire și voință și să beneficieze de aportul unui public numeros, care paote fi martor la o nouă promovare istorică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.