Cinci copii și un adult răniți în accident

0

În urmă cu puțin timp, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un alt accident rutier în care sunt implicate două vehicule, produs în zona Mateiaș.

În eveniment sunt implicate un microbuz și un autoturism. Pompierii intervin cu două autospeciale de intervenție, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de două echipaje SAJ.

Din primele informații, în microbuz se aflau 13 pasageri, șapte dintre aceștia fiind asistați de echipajele medicale.

Paramedicii SMURD au preluat și transport la spital o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 41 de ani, care prezintă un traumatism la membrul inferior drept.

Celelalte victime, cinci copii și un adult, au fost preluate de echipajele SAJ și sunt transportate la spital. Din informațiile de la fața locului, acestea ar prezenta traumatisme minore la față și membrele inferioare.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung sunt la fața locului, pentru cercetări. Traficul se desfășoară alternativ, pe un sens, fiind dirijat de polițiști.

#Update:

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 56 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității Dragoslavele, având direcția de deplasare dinspre Brașov către Câmpulung, la ieșirea dintr-o curbă la stânga, în condiții de carosabil umed, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 57 de ani, din Vlădești.

În urma impactului, au suferit leziuni 5 minori, cu vârste de 14 și 15, toți din Vlădești, precum și a unei femei de 41 de ani, din Vlădești și a unei femei de 60 de ani, din Godeni, toți pasageri în microbuz.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.