Baschetbalistul Vlad Nistor, primul transfer al Piteștiului!

0

FC Argeș Basketball se va baza în următoarele două sezoane pe talentul și calitățile unuia dintre cei mai promițători tineri români. Gruparea din Trivale a anunțat transferul lui Vlad Nistor, baschetbalist care în ultimele două sezoane a evoluat pentru CSM Târgu Mureș.

Născut pe 16 mai 2004, la Târgu-Mureș, Vlad este fundaș, putând acoperi pozițiile 1 și 2. El are 192 centimetri.

La 20 ani, Nistor are 3 sezoane jucate la nivel profesionist. A debutat în 2021, în liga secundă, primele apariții în eșalonul de elită al țării consemnându-se în 2022. În sezonul recent încheiat, Vlad a reușit să fie surpriza plăcută a Ligii Naționale.

Cu 19 puncte marcate contra U BT Cluj-Napoca, 16  cu Rapid București și un procentaj de 49% la aruncările de trei puncte în stagiunea 2023-2024, Nistor a atras atenția multor formații prin curajul și determinarea sa. În 20 apariții, el a înregistrat medii de 12 minute și 5.1 puncte.

Vlad are peste 60 apariții oficiale la nivel profesionist. Noul vultur a reprezentat România la Mondialul de 3×3 din Polonia (2023), iar în iulie poate fi văzut la treabă, de fanii alb-violeți, chiar la Pitești Arena, în cadrul Europeanului U20.

“Mă bucur enorm de mult să fac parte din această echipă. Consider că este un pas foarte important în cariera mea și voi face tot ce îmi stă în putință să ajut echipa pentru a avea rezultate cât mai bune. Nu în ultimul rând, mă bucur nespus de mult să joc într-o sală în care suporterii iubesc baschetul și sunt alături de echipă, de fiecare dată”, a declarat Nistor, după semnarea contractului cu FC Argeș Basketball.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.