Polițiștii vor lansa o campanie pentru părinți: ”Reconectează-te cu copilul tău!”

0

Miercuri seara, la ora 18.00, reprezentanții IPJ Argeș vor lansa campania județeană „RECONECTEAZĂ-TE CU COPILUL TĂU !”, o campanie de informare și responsabilizare a părinților privind impactul tehnologiei asupra dezvoltării copiilor. Evenimentul va avea loc la Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș, din Pitești, sala Lumina.

În cadrul lansării campaniei, elevi ai Liceului de Arte DINU LIPATTI Pitești, care vor pune în scenă un moment teatral sugestiv și emoționant.

La eveniment sunt invitați reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Argeș, Consiliului Județean Argeș – Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, Inspectoratului Școlar Județean Argeș, Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Argeș, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeș, Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți pentru Invățământ Preuniversitar -Argeș, Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și Agenției Naționale Antidrog – Centrul Regional de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș, parteneri în elaborarea și implementarea campaniei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.