Infractor renumit încarcerat pentru mai multe fapte comise

0

Scandalul care a avut loc în anul 2017, în fața sediului Secției Rurale Bascov a reunit mai mulți infractori care își disputau teritoriul.  Condamnările din acel dosar dar şi în altele aflate deja pe rolul instanțelor, au început să apară. Unul dintre indivizii care avea în „palmares” mai multe fapte comise, a fost reținut și încarcerat vineri, de polițiștii Secției Rurale Bascov după ce a fost condamnat definitiv la 4 ani și 2 luni închisoare. 

 

Vineri, Curtea de Apel Piteşti a dat sentinţa definitivă în cadrul lui Ionuţ D.  de 30 de ani din comuna Bascov. Acesta a primit în total 4 ani şi 2 luni închisoare fiind acuzat de furturi din societăţi şi  încăierare. Tânărul este unul dintre participanţii la scandalul din centrul comunei Bascov în timpul căruia s-au încăierat două clanuri rivale.

 

În noiembrie 2019, Judecătoria Piteşti l-a condamnat pentru furturi comise la  societăţile: Comesad, San System şi Rador. În acelaşi an, individul primise o sentinţă cu suspendare pentru participarea la renumitul scandal. Aşadar, judecătorii au contopit toate pedepsele, rezultând cea de 4 ani şi 2 luni.

 

Sentinţa a fost atacată, însă Curtea de Apel Piteşti a respins vineri recursul. A fost emis mandatul de executare a pedepsei dar când oamenii legii s-au dus să-l ridice, bărbatul nu a fost găsit acasă. poliţiştii Secţiei Rurale Bascov au pornit în căutarea lui. A fost depistat în trafic, într-un autoturism fiind reţinut. Individul a fost dus la Penitenciarul Mioveni unde îşi va executa pedeapsa.