Angajat al Jandarmeriei Argeș rănit în accident!

0

Un bărbat, care face parte din rândul personalului contractual de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș, a fost rănit marți, într-un accident petrecut pe DN 73, la Stâlpeni. În microbuzul de transport persoane ce aparține IJJ Argeș erau 7 pasageri și șoferul. Autovehiculul a fost lovit de o autoutilitară care a intrat pe contrasens. 

Accidentul a abut loc pe fondul neatenției, spun oamenii legii. Un șofer, în vârstă de 65 de ani, din Câmpulung, aflat la volanul unei autoutilitare, avea alte preocupări în timpul mersului și a provocat coliziunea. Angajatul IJJ Argeș, un bărbat în vârstă de 53 de ai, era pasager pe locul din dreapta, lângă șofer, când a avut loc impactul. Omul a văzut mașina care se îndrepta direct spre microbuzul IJJ Argeș și, din instinct, a întins mâna ca să se sprijine de bord. A suferit o fractură la mâna dreaptă.

”Din verificările preliminare, efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 65 de ani, din Ștefănești, care conducea o autoutilitară pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un microbuz, condus de către un bărbat de 65 de ani, din Câmpulung.

În urma evenimentului rutier, pasagerul dreapta față din al doilea autovehicul a suferit leziuni la un membru superior, fiind transportat la spital pentru îngrijiri.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.