Încep sesiunile de licențiere pentru antrenorii de baschet

0

Colegiul Central al Antrenorilor din cadrul Federației Romane de Baschet a anunțat datele de desfășurare ale sesiunilor de licențiere pentru antrenorii de baschet din România (pentru toate licențele- A,B,C).

Pentru sezonul 2024-2025, perioadele sunt următoarele:

Sesiunea I –  perioada 15-16 iunie 2024 (pentru toate licentele – A, B, C)
Sesiunea II – perioada 07-08 septembrie 2024 (pentru toate licentele – A, B, C)
* acestea sunt singurele sesiuni organizate de FRB prin care antrenorii vor putea obține licențele A, B, C pentru sezonul 2024-2025

Conform Art. 4, punctul (5), „Dobândirea unei categorii superioare se realizează după minimum 2 (doi) ani competiționali / 2 sezoane competiționale de la dobândirea licenței anterioare„.

Pe de alta parte, antrenorii care dețin o licență  provizorie de orice tip ( A,B,C) sunt așteptați la examenele de licențiere pentru sezonul 2024-2025.
Ca noutate noul Regulament de Licențiere nu mai prevede obligativitatea susținerii examenului pentru reînoirea licenței după patru ani de zile (odată obținută licența este valabilă pe perioada nelimitată).

#Data limită pentru înscrieri

Înscrierile pentru cei care doresc sa participe la prima sesiune de licențiere se pot efectua până la data de 13 iunie 2024, respectiv cu 48 de ore înaintea începerii sesiunii. Înscrierile trimise după această dată nu vor fi luate în considerare.

Documentele necesare pentru dosarul personal pot fi depuse fizic la sediul FRB sau pot fi trimise electronic pe adresa de e-mail licentierefrb@frbaschet.ro
Locația și programul sesiunii de licențiere urmează să fie comunicate în cel mai scurt timp.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.