Femeie de afaceri bătută și jefuită de fostul concubin!

0

O piteșteancă, în vârstă de 39 de ani, administratorul unei societăți comerciale, a avut parte de o despărțire violentă de fostul concubin. Femeia a fost bătută și jefuită de bărbatul cu 10 ani mai mic. Acesta a lovit-o în repetate rânduri și i-a furat aproximativ 100 de grame de bijuterii din aur și două mașini, un Duster și un BMW. Polițiștii au găsit autovehiculele ascunse și camuflate cu niște crengi în zona Drumului 23.  

Afacerista a avut o relație de concubinaj cu Valentin Dumitru I., un bucureștean în vârstă de 30 de ani. După ce s-au despărțit, au început problemele.

În noaptea de ziua de 16 spre 17 iunie a.c., bărbatul s-a dus la locuința fostei concubine, căreia i-ar fi sustras prin acte de violență un lănțic și o brățară din aur, după care a plecat. Ulterior, după aproximativ o oră, acesta a revenit la locuința femeii, unde, tot prin violență, i-a furat două inele din aur.

Victima a sunat la 112 și a sesizat Poliția.

Oamenii legii au mers la fața locului și au întocmit dosar penal pentru violență în familie sub forma lovirii sau alte violențe. Împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu valabil pe 5 zile.

I-a trimis mesaje de amenințare

În loc să plece și să își vadă de treaba lui, Valentin Dumitru I. a continuat șirul răzbunărilor.

”Ulterior, în cursul nopții, în timp ce se afla în fața imobilului persoanei vătămate, bărbatul a lovit-o cu pumnii în zona capului, pe motiv că aceasta sesizase polițiștii cu privire la faptele săvârșite. De asemenea, în cursul zilei de 17 iunie a.c., bărbatul i-ar fi transmis persoanei vătămate mai multe mesaje de amenințare.  În ziua de 18 iunie a.c., în urma activităților desfășurate, cu sprijinul de specialitate al polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., bărbatul a fost depistat pe raza comunei Bradu, și condus la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere emis în cauză”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

A sustras un Duster și un BMW

Anchetatorii au mai stabilit că bucureșteanul i-a sustras fostei concubine și două mașini, un Duster și un BMW. Se pare că individul a furat cheile autovehiculelor în seara când a sustras bijuteriile femeii.

A luat Dusterul din parcare și l-a ascuns în zona Drumului 23. BMW-ul se afla la reparat, s-a dus l-a luat de acolo și l-a dus lângă Duster.

Ca mașinile să nu poată fi văzute, au fost ascunse într-o zonă cu vegetație multă și camuflate cu niște crengi. La audieri bucureșteanul nu a vrut să spună unde a dus mașinile acestea fiind găsite după ample căutări.

A condus fără permis

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești l-au reținut marți pe bărbat pe bază de ordonanță. El este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, loviri sau alte violențe, amenințare și răzbunare pentru ajutorul dat justiției, dosarul fiind instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Împotriva lui cercetările vor fi extinse și pentru conducere fără permis, existând indicii că el a condus mașinile furate până în zona unde au fost găsite.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.