A murit în accident la Rătești!

0

 

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a murit de Rusalii, în urma unui accident rutier petrecut la Ratești.

„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 30 de ani, din Rătești, care conducea un moped pe DJ 702G, pe raza localității de domiciliu, circulând dinspre Tigveni spre Rătești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în șanț.

 

În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 30 de ani, iar un minor de 8 ani, din Rătești, pasager pe moped, a suferit leziuni, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

 

Din verificări a rezultat că bărbatul nu figura ca posesor de permis de conducere, iar mopedul nu figurează ca înmatriculat sau înregistrat în circulație.

 

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334, 335, 192 și 196 din Codul Penal, iar _cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, au transmis reprezentanții ISU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.