A băut la târg și apoi a făcut accident cu mașina!

0

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Cuca, a lovit cu mașina un gard și mai mulți copaci duminică, de Rusalii. Se presupune că șoferul era beat, numai că, la sosirea polițiștilor acesta a devenit agresiv și nu a vrut să sufle în etilotest. Martorii au povestit că ziua, bărbatul a fost la târg acolo unde a consumat băuturi alcoolice. 

 

În seara zilei de 23 iunie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Drăganu au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 de către un bărbat de 34 de ani, din Cuca, cu privire la faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier, pe raza aceleiași localități.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul de 34 de ani, care a și sesizat evenimentul rutier, ar fi plecat inițial de la un eveniment public ce avea loc pe raza aceleiași localități, iar ulterior ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un gard metalic și mai mulți arbori.

Cu ocazia verificărilor, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a devenit agresiv, astfel că polițiștii l-au imobilizat pe cel în cauză.

Ulterior, bărbatul a fost condus și la o unitsate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, însă, din nou, acesta a refuzat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 337 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 iunie, cel în cauză să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.