Angajări la Poliție din sursă externă!

0

Au început înscrierile, doar online, pentru cele 1.035 de posturi de ofițeri, dintre care 600 de posturi de trecere din corpul agenților în corpul ofițerilor, precum și 453 de posturi, prin încadrare directă, din sursă externă, anunță Inspectoratul General al Poliției Române.

 

Înscrierile de pot face până la data de 5 iulie. inclusiv în zilele nelucrătoare. Posturile sunt destinate

Subofițerilor care pot da examen pentru trecere în corpul ofițerilor și prin incadare direct. Sunt căutați polițiști pentru: acţiuni speciale, analiza informațiilor, arme, explozivi și substanțe periculoase, cabinet, cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, cercetarea şi prevenirea criminalității, combaterea criminalității organizate, comunicații și informatică, cooperare polițienească internațională, criminalistică, financiar, implementarea proiectelor, informare şi relaţii publice, etc. În Argeș este scos la concurs un post cu încadrare din sursă externă pentru funcția de ofițer de poliție- inginer de sistem din cadrul Serviciului Comunicații și Informatică tot cu încadrare din sursă externă pentru un ofițer de poliție- identificări judiciare (poligraf) din cadrul Serviciului Criminalistic și un post de ofițer cu trecere în corpul ofițerilor a agenților de poliție, la Serviciul Pregătire Profesională.

 

Toate informațiile, în funcție de specializare, condiții de participare, documente necesare și modalitățiile de desfășurare a concursurilor, se regăsesc aici https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/index