S-a reunit și Muscelul Câmpulung

0

Nou-promovată în Liga 2, AFC Câmpulung Muscel, a început acum câteva zile pregătirea pentru noul sezon competițional.   foto: Informația de Muscel

Reunirea lotului a avut loc luni, la stadionul de la Câmpulung, iar antrenorul Costin Lazăr a avut la primul antrenament 28 de jucători.

AFC Câmpulung Muscel a făcut o primă achiziție, prin readucerea fundașului central Marian Sanda (31 de ani), iar tot la capitolul reveniri se negociază cu Anton Ioniță.

”Începem o provocare acum, dar e și o împlinire pentru ce s-a întâmplat sezonul trecut. Mă bucur pentru echipă, pentru jucători, pentru noi, dar și pentru oraș, pentru că echipa va juca în Liga 2. Dar, de acum va începe greul.

Avem un plan de pregătire, iar important e să avem tot lotul valid. Avem nevoie și de întăriri. Îmi doresc tot timpul mai mult, mi-aș dori ca în sezonul care urmează să fim în Liga 2, iar în vara următoare să urcăm la Liga 1.

Însă, trebuie să fim cu picioarele pe pământ și trebuie să vedem cum putem rămâne la Liga 2 în sezonul care va debuta în august. Toată lumea din oraș trebuie să se mobilizeze și să susțină această echipă”, a spus Costin Lazăr, conform Muscel TV Câmpulung.

#Cinci amicale fixate

Formația pregătită de Costin Lazăr a anunțat o parte din meciurile amicale pe care le va disputa până la startul întrecerii de Liga 2.

Muscelenii și-au propus să dispute șase amicale, iar până în acest moment se știu cinci dintre adversare. Astfel, prima partidă va avea loc pe 29 iunie, contra celor de la FC Argeș, iar apoi le va mai întâlni pe CS Afumați, CS Mioveni, ASC Olimpic Zărnești și CSM Slatina.

Programul echipei în această pauză competițională până la reluarea campionatului și debutul nostru la Liga 2 este următorul:

29.06 – FC Arges 1953
06.07 – adversarul nedesemnat
13.07 – CS Afumați
17.07 – CS Mioveni
20.07 – ASC Olimpic Zărnești
24.07 – CSM Slatina
Orele de disputare și stadioanele vor fi anunțate în apropierea meciurilor.

Hai Muscelul !”, a transmis nou-promovata pe Facebook.