Mămică trimisă în judecată că şi-a ucis pruncul

0
0



O femeie în vârstă de 36 de ani, a fost trimisă în jude­cată fiind acuzată că şi-a ucis pruncul nou-născut. Mioara P. din comuna Bo­ga­ţi, mai are acasă trei fetiţe. Ea a as­cuns cea de a patra sarcină până la naştere, neştiind nici măcar rudele că este gravidă. A năs­cut în timp ce era la serviciu. Bebeluşul a fost aruncat la gunoi!


O femeie de 35 de ani, mamă a trei fete, a fost trimisă în judecată pentru fapte greu de descris: şi-a omorât bebeluşul abia născut. M. P. din comuna Bogaţi şi-a ascuns sarcina atât față de colegii de serviciu, cât şi față de soacra ei. Aceasta era angajată la o societate de mase plastice din Topoloveni şi a născut în timp ce se afla la serviciu, în schimbul III. Trupul sărmanului prunc a fost găsit într-o pungă, la gunoi, în depozitul societăţii. Când a fost dusă la audieri, femeia, care abia născuse, nu a recunoscut nimic. Se simţea rău şi sângera abundent, de aceea poliţiştii au chemat o ambulanţă, care a transportat-o la Spitalul Judeţean Piteşti. Autopsia a arătat că pruncul s-a născut viu şi a murit asfixiat.
Acuzată de omor
După ce s-a descoperit tragedia, soacra Mioarei P. a mărturisit că femeia s-a comportat ciudat şi când a născut cea de a treia fetiţă: „Pe ultimul copil, tot aşa aşa a făcut. Pe ăla de 9 ani, tot aşa a făcut. A fost ascunsă, că nu a gravidă, că nu ştiu ce şi a născut cu mine acasă. Şi eu am rămas cu celelalte două fete şi ea a plecat la spital.” Pe numele Mioarei P a fost întocmit doar penal pentru ucidere noului născut. A fost supusă unei expertize psihiatrice, care a dovedit că avea discernământ. Ulterior cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. A fost rimis în judecată sub acuzaţia de omor, dosarul fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Argeş. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.