Mămică trimisă în judecată că şi-a ucis pruncul

0



O femeie în vârstă de 36 de ani, a fost trimisă în jude­cată fiind acuzată că şi-a ucis pruncul nou-născut. Mioara P. din comuna Bo­ga­ţi, mai are acasă trei fetiţe. Ea a as­cuns cea de a patra sarcină până la naştere, neştiind nici măcar rudele că este gravidă. A năs­cut în timp ce era la serviciu. Bebeluşul a fost aruncat la gunoi!


O femeie de 35 de ani, mamă a trei fete, a fost trimisă în judecată pentru fapte greu de descris: şi-a omorât bebeluşul abia născut. M. P. din comuna Bogaţi şi-a ascuns sarcina atât față de colegii de serviciu, cât şi față de soacra ei. Aceasta era angajată la o societate de mase plastice din Topoloveni şi a născut în timp ce se afla la serviciu, în schimbul III. Trupul sărmanului prunc a fost găsit într-o pungă, la gunoi, în depozitul societăţii. Când a fost dusă la audieri, femeia, care abia născuse, nu a recunoscut nimic. Se simţea rău şi sângera abundent, de aceea poliţiştii au chemat o ambulanţă, care a transportat-o la Spitalul Judeţean Piteşti. Autopsia a arătat că pruncul s-a născut viu şi a murit asfixiat.
Acuzată de omor
După ce s-a descoperit tragedia, soacra Mioarei P. a mărturisit că femeia s-a comportat ciudat şi când a născut cea de a treia fetiţă: „Pe ultimul copil, tot aşa aşa a făcut. Pe ăla de 9 ani, tot aşa a făcut. A fost ascunsă, că nu a gravidă, că nu ştiu ce şi a născut cu mine acasă. Şi eu am rămas cu celelalte două fete şi ea a plecat la spital.” Pe numele Mioarei P a fost întocmit doar penal pentru ucidere noului născut. A fost supusă unei expertize psihiatrice, care a dovedit că avea discernământ. Ulterior cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. A fost rimis în judecată sub acuzaţia de omor, dosarul fiind înregistrat pe rolul Tribunalului Argeş. M.Sandu