Calificarea României, comentată de oamenii de sport și din administrația locală 

0

Partida Slovacia-România a stârnit un interes imens în rândul argeșenilor. Majoritatea dintre aceștia au urmărit meciul din fața micilor ecrane, iar alții au văzut partida de pe arena din Frankfurt. Cei care nu au putut vedea meciul de pe stadion sunt deciși să meargă la Munchen, pentru a-i susține pe ”tricolori” la meciul cu Olanda. Iată cum au comentat oamenii din administrația locală și din sportul argeșean această calificare în optimi a ”tricolorilor”.

 

Adrian Bughiu: ”Să sperăm că drumul va fi cât mai lung”

Adrian Bughiu, vicepreședinte CJ Argeș: ”Un meci trăit la intensitate maximă, ca orice român. Această echipă a coagulat interesul a milioane de români, iar sentimentul național a fost cel care a primat. Poate fi o calificare care să inventeze o nouă echipă capabilă să ajungă în fazele superioare ale competiției. Generația aceasta frumoasă, de băieți muncitori, a reușit calificarea în optimi la EURO 2024 de pe primul loc!

Generația de suflet, i-au spus unii! O generație inimoasă, luptătoare și inteligentă! Exact după profilul lui Edi Iordănescu!

Să ne bucurăm și să ne pregătim pentru ceea ce urmează și să sperăm că drumul va fi unul cât mai lung! Încerc să ajung la meciurile din fazele superioare și nu mă refer doar la cel de marți, cu Olanda”.

Răzvan Tunaru: ”Important că nu am căzut după ce am luat gol”

Răzvan Tunaru, director Sala Sporturilor Trivale, fost conducător al clubului FC Argeș: ”Este bine că ne-am calificat, însă este foarte important că am căzut după ce am luat gol. S-a jucat la rezultat, iar fiecare a stat la cutie…Ne-am calificat de pe primul loc, lucru pe care nimeni nu îl anticipa după rezultatele din meciurile amicale. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Olanda, însă avem șansa noastră. Dacă nu ne vom speria de ei și dacă Edi Iordănescu va ști să îi motiveze, cred că putem ajunge în sferturi. Cred că va fi o altă abordare în aceste meciuri eliminatorii. Important este să nimerească primul 11-zece”.