Lovit cu sticla în cap, la magazin!

0

Un incident grav a avut loc sâmbătă seara, în fața unui magazin din cartierul piteștean Găvana. În urma unui conflict spontan, un bărbat a fost lovit cu o sticlă în cap de un alt individ. Cel rănit a ajuns la spital având leziuni la cap. Agresorul a fost prins, la scurt timp, de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești. Când oamenii legii au ajuns la ușa lui, agresorul, un cunoscut recidivist, își facea bagajul să fugă în străinătate. 

Atacul a avut loc în jurul orei 22:00, în fața unui magazin situat în cartierul Găvana, la intersecția Aleea Tenor Ioan Băjenaru cu bulevardul 1 Decembrie 1918.  La fața locului s-au deplasat echipajele de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești. Au găsit acolo numai victima, un bărbat care le-a oferit polițiștilor descrierea agresorului.

Numai după această descriere oamenii legii și-au dat seama despre cine este vorba, fiind cunoștință veche de-a lor. ”În urma informațiilor culese și semnalmentelor agresorului, acesta a fost identificat, la scurt timp, de către polițiști, ca fiind un bărbat de 31 de ani, din Pitești, și a fost condus la sediul poliției, pentru audieri. În cauză, a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a transmis Mădălina Epure, ofițer de relații cu presa al IPJ Argeș.

Intenționa să fugă

Atunci când oamenii legii au ajuns acasă la Constantin Daniel M., de 31 de ani, din Pitești, despre el fiind vorba, bărbatul se pregătea să fugă. A fost găsit în timp ce își făcea bagajele. Piteșteanul s-a întors în țară în urmă cu două săptămâni, din Anglia, acolo unde a stat un timp. Tot acolo intenționa să fugă ca să nu fie prins de oamenii legii. Constantin Daniel M. este recidivist. El a fost condamnat pentru trafic de minori și hărțuire. De asemenea, în cazierul lui figurează că ar fi primit o amendă penală pentru fapte comise și în Marea Britanie.