S-au prelungit contractele de concesiune pentru cabinetele medicale

0

în ședința ordinară a Consiliului Judeţean Argeş de acum câteva zile, condusă de vicepreședintele Marius Nicolaescu, consilierii județeni au aprobat prelungirea duratei contractelor de concesiune a unor spaţii cu destinaţia de cabinete medicale individuale, precum și stabilirea nivelului minim al redevenţei pentru aceste spaţii.

Începând cu data de 1 iulie 2024, se prelungește durata contractelor de concesiune a unor spaţii cu destinaţia de cabinete medicale individuale, cu cel mult 7 ani și 6 luni, în funcție de fiecare caz în parte. Începând cu aceeași dată se stabilește nivelul minim al redevenţei (conform raportului de evaluare întocmit de un evaluator autorizat) pentru spaţiile cu destinaţia de cabinete medicale furnizoare de servicii medicale publice la valoarea de 3,8 Euro/m.p./lună.

#S-au stabilit organigramele de funcții

De asemenea, tot în cadrul acestei ședințe, au fost aprobate proiecte de hotărâre care vizează organigramele și statele de funcții de la Spitalul de Pediatrie, SpitaluL de Pneumoftiziologie Leordeni, Spitalul Spitalul de Psihiatrie „Sfânta Maria” Vedea, Spitalul de Recuperare Respiratorie și Pneumologie „Sf. Andrei” Valea Iașului, Spitalul de Recuperare Brădet și Spitalul de Boli Cronice Călinești.