Bătrânul dispărut, a fost găsit mort!

0

Cadavrul unui bărbat, în vârstă de 97 de ani, a fost găsit marți, 2 iulie, în lacul din zona Marina, în Curtea de Argeș. Trupul neînsuflețit a fost scos la mal de pompieri.

Oamenii legii au intensificat căutările în zonă după ce au descoperit, în apropiere, cele două bastoane cu ajutorul cărora se deplasa bătrânul.

Ion Pătruț, de 97 de ani, din Curtea de Argeș, a fost dat dispărut de pe data de 28 iunie, seara, la ora 21.30.

”De la data sesizării dispariției, zilnic, polițiștii structurilor de investigații criminale și de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, cu sprijinul  reprezentanţilor I.S.U. Argeş – Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş, Salvamont Argeș, precum și al voluntarilor și membrilor din familia persoanei în cauză, au desfășurat activități de căutare.

 

Din păcare, în cursul acestei zile, bărbatul a fost găsit decedat. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, urmând să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, pentru stabilirea cauzelor în care a survenit decesul”, au transmis în urmă cu puțin timp, reprezentanții IPJ Argeș.

 

 

”Pe timpul căutărilor unui bărbat de 97 de ani, declarat dispărut din municipiul Curtea de Argeș, pompierii au identificat trupul acestia în apa lacului Marina de pe raza municipiului.

Barbatul era decedat și a fost extras din apă de către pompieri, care l-au adus la mal”,  au precizat și reprezentanții IU Argeș.