CS Mioveni și-a definitivat programul de pregătire

0

CS Mioveni și-a numit un nou antrenor principal la începutul acestei săptămâni și a început pregătirea pentru noul sezon de Liga 2.  Noul principal Alin Chița a intrat deja în pâine și a trasat programul echipei pentru următoarea perioadă.

Oficialul galben-verde a anunțat că echipa se va antrena doar pe plan local și va disputa mai multe meciuri amicale.

”Vom începe sâmbătă seria meciurilor amicale, iar până la startul campionatului sunt perfectate mai multe jocuri de pregătire cu adversari de Liga 2. După efectuarea vizitei medicale vom intra și într-o perioadă de pregătire centralizată. Avem toate condițiile aici. În lot, în acest moment sunt foarte multe plecări, după cum se știe. Încercăm să aducem mai mulți juniori la echipă și chiar azi avem un meci cu juniorii mari, pentru a îi vedea cum se mișcă pe teren. Până sâmbătă vrem să definitivăm în mare lotul. Iar la capitolul veniri aș vrea mai mulți jucători cu experiență”.

#Chița: ”Avem nevoie de jucători cu experiență”

Chița a precizat de ce a ales Mioveniul: ”Am ales să revin la CS Mioveni, pentru că mă gândesc la o nouă provocare. Cunosc multe despre echipă, club și oamenii din conducere, dl Olteanu, Claudiu, Nea Telu… Sunt alături de antrenor și fac toate eforturile pentru a se face performanță. În ceea ce privește obiectivul, până nu definitivăm lotul nu putem vorbi despre acesta… Când vom ști pe ce ne bazăm vom alege obiectivul real.

Am mai spus-o, avem foarte multe plecări din lot și e nevoie de jucători cu experiență. Liga 2, anul acesta va fi puternică și e nevoie de jucători cu experiență profesională la nivelul acestei ligi, sau chiar la nivelul primei ligi.

Până la intrarea în pregătirea centralizată, avem zilnic antrenamente la Grup. Avem condiții foarte bune aici, avem refacere, teren sintetic, sală” a spus antrenorul principal al echipei CS Mioveni.

 

Programul meciurilor de pregătire :

6 iulie – Lupii Profa(Liga 5 Olt)

13 iulie – Viitorul Pandurii Târgu Jiu(Liga 2)

17 iulie – Muscelul Câmpulung(Liga 2)

20 iulie – CS Afumați(Liga 2)

24 iulie – CS Tunari(Liga 3)

27 iulie – FC Voluntari(Liga 2)