Dacă l-ați văzut, sunați la 112!

0

A plecat la București la un control medicat și nu a ajuns la clinică, dar nu s-a întors nici acasă, la Bradu.

S-a întâmplat joi, când Marius Gheorghe Ene, de 43 de ani, a plecat la București cu o rudă, la un consult medical. La un moment dat a dispărut, pe stradă, în aglomerație. Nici până acum nu a revenit la domiciliu.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați în cursul zilei de astăzi, 6 iulie, și desfășoară cercetări privind dispariția lui _MARIUS GHEORGHE ENE_, de 43 de ani, cu domiciliul în comuna Bradu, județul Argeș, văzut ultima dată pe raza municipiului București, în ziua de joi, 04 iulie.

 

Bărbatul nu se află la prima plecare, și suferă de afecțiuni medicale.

 

Din verificările efectuate până la acest moment a rezultat că bărbatul în cauză a dispărut în ziua de joi, 04 iulie a.c., când se afla pe raza municipiului București, pentru a se deplasa la o unitate medicală, fiind ultima dată văzut în zona bulevardului Iuliu Maniu.

 

Polițiștii desfășoară activități specifice pentru identificarea persoanei în cauză, însă până în prezent, bărbatul nu a fost găsit. Datele persoanei au fost transmise unităților de poliție din Argeș, precum și polițiștilor bucureșteni, unde acesta a fost văzut ultima dată, și structurilor de poliție din țară.

 

Totodată, semnalmentele persoanei au fost transmise și altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor- jandarmi și polițiști locali.

 

Semnalmente: înălţime 1,70 m, circa 85 de kg, ochi căprui, păr șaten mediu, iar ca semn particular prezintă un tatuaj pe umarul stâng.

 

*Vestimentație la momentul plecării:* tricou alb cu inscripția Nike, pantaloni negri, adidași de culoare roșie.

 

Persoanele care pot da relaţii despre bărbatul în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.