FC Argeș a plecat în cantonamentul din Slovenia cu 25 de jucători

0

După trei săptămâni de antrenamente la baza sportivă de la Albota, FC Argeș a plecat ieri în cantonamentul din Slovenia, din stațiunea montană Rogla.

Antrenorul Nicolae Dică a deplasat în stagiul de pregătire extern un lot de 25 de jucători. În afara lotului au rămas fundașul Radu Ciuciulete și atacantul Gino Oprescu. Cei doi nu au intrat în vederile tehnicianul alb-violet, iar cel mai probabil urmează să fie împrumutați la alte echipe.

#Bucur, Șerban și Mircea, accidentați

Cu alb-violeții nu au făcut deplasarea portarul Andrei Bucur, mijlocașul Andrei Șerban și atacantul Adelin Mircea. Toți trei sunt accidentați, însă sunt șanse ca Șerban să prindă câteva zile de cantonament, dacă recuperarea va decurge așa cum preconizează staff-ul medical al echipei.

#Două antrenamente zilnic

În acest stagiu de pregătire centralizată, piteștenii au programate zilnic câte două antrenamente, staff-ul tehnic al echipei argeșene încercând să pună la punct partea fizică, dar și cea tehnico-tactică. Piteștenii vor reveni în țară pe 19 iulie, urmând să-și continue pregătirea după câteva zile libere.

#Patru meciuri de pregătire

În stagiul de pregătire din Slovenia, vulturii au programate patru meciuri de verificare, urmând ca toate să se dispute pe stadionul din Rogla. Primul meci se va disputa pe 10 iulie, în compania croaților de la HNK Gorica(locul 7 – prima ligă Croația). Pe 13 iulie, piteștenii vor avea două meciuri de pregătire. Primul va fi împotriva croaților de la NK Varaždin(locul 6 – prima ligă Croația), iar cel de-al doilea se va juca cu slovenii de la NK Kety Emmi & Impol Bistrica(locul 7 – liga secundă Slovenia). Cel de-al patrulea meci de verificare se va disputa pe 17 iulie cu ND Ilirija 1911(locul 14 – liga secundă Slovenia).

#Remiză cu Muscelul și victorie cu Clinceniul

În cele aproape trei săptămâni de pregătire de la Albota, FC Argeș a disputat deja două partide de pregătire. A remizat cu Muscelul Câmpulung, scor 1-1, nou-promovată în eșalonul secund, iar în cel de-al doilea, FC Argeș a învins cu 5-1 pe LPS HD Clinceni, formație care activează în liga a treia. La revenirea din cantonamentul montan, alb-violeții vor întâlni pe 27 iulie, pe CSM Slatina, colega de eșalon, locul de disputare al partidei urmând să fie stabilit în funcție de țintar.

 

Lotul echipei FC Argeș pentru cantonamentul din Slovenia:

Portari: Cătălin Straton, Denis Oncescu, Alexandru  Silveanu

Fundași: Andrei Tofan, Florin Borța, Mario Tudose, Esteban Orozco, Costin Ghiocel, Marius Briceag, Rareș Andrei Butnărașu

Mijlocași: Ionuț Rădescu, Isaac Nortey, Alexandru Dinoci, Kevin Doukoure, Marco Dică, Raul Ailenei, Petrișor Petrescu, Patrick Dulcea, Yanis Pîrvu, Andrei Stoica, Andrei Dima

Atacanți: Vlad Morar, Valentin Buhăcianu, Mario Mitoi, Robert Moldoveanu