Șoferul beat a provocat o tamponare

0

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care se afla sub influența alcoolului, la volan, a provocat, duminică, o tamponare în comuna Buzoești Acesta a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a lovit un alt autoturism. Din fericire nu au existat victime, doar mașini avariate. 

 

Evenimentul rutier  avut loc duminică, în jurul orei 20:00. Aurel B. de 56 de ani, din Buzoești, conducea un autoturism pe DN 65 A, pe raza comunei Buzoești, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Acesta a lovit un alt autoturism, din care au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești au mers la fața locului și au stabilit că Aurel B. este beat. Valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest a fost de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani. Șoferul va trebui să plătească, din propriul buzunar cheltuielile de reparații ale mașinilor avariate.