Înfrângere cu croații, victorie cu slovenii

0

O înfrângere și o victorie este bilanțul echipei FC Argeș în cele două meciuri disputate sâmbătă de alb-violeți în cantonamentul montan de la Rogla(Slovenia).

Echipa pregătită de Nicolae Dică a pierdut, 0-1, confruntarea cu NK Varazdin, ocupanta locului 6 în prima ligă din Croația, și s-a impus, scor 3-0, în disputa cu NK Bistrica, ocupanta locului 7 din liga secundă a Sloveniei. În cele două meciuri de verificare, tehnicianul piteștean a folosit două formule de joc diferite, în încercarea de a da minute în mod egal elevilor săi. Unicul gol al partidei cu croații a fost marcat de Dmitar Mitrovski(min.61), în urma unei lovituri de la 11 m. Piteștenii au avut șansa de a marca, însă Tofan și Pîrvu, din poziții destul de bune, nu l-au putut învinge pe portarul echipei NK Varazdin.

În testul cu NK Bistrica, golurile argeșenilor au fost semnate de Buhăcianu(min.4) și Patrick Dulcea(min.25, 48). Piteștenii se puteau impune mult mai clar, însă portarul slovenilor a avut intervenții foarte bune la șuturile lui Alexandru Dinoci, Marco Dică și Andrei Dima. Chiar dacă Argeșul a reușit să se impună la scor de neprezentare, trebuie precizat faptul că și slovenii și-au trecut în cont câteva oportunități de a înscrie, portarii Straton și Silveanu reușind să-i blocheze pe adversari în două rânduri.

#Bilanț pozitiv în amicale

După cinci meciuri de verificare disputate în această perioadă precompetițională, bilanțul echipei FC Argeș este unul pozitiv: trei victorii(5-1 LPS HD Clinceni, 2-0 ND Ilirjira, 3-0 NK Bistrica), o remiză(1-1 FC Muscelul Câmpulung) și o înfrângere(0-1 NK Varazdin). Argeșenii vor încheia cantonamentul de la Rogla pe 19 iulie, urmând ca la întoarcerea în țară, pe 27 iulie, să mai dispute un joc de verificare cu CSM Slatina, colega de eșalon, locația urmând să fie stabilită după tragerea la sorți a țintarului.

 

FC Argeș – NK Varazdin 0-1(0-0) A marcat: Dmitar Mitrovski(min.61)

FC Argeș: Oncescu – Tofan, Tudose, Orozco, Briceag – Doukoure, Nortey, Petrescu(min.84 Dinoci), Dima(min.72 Șerban) – Pîrvu, Moldoveanu(min.78 Buhăcianu)

 

 

FC Argeș – NK Bistrica 3-0(2-0) Au marcat: Buhăcianu(min.4), Dulcea(min.25, 48)

FC Argeș: Straton – Rădescu, Borța, Butnărașu, Șerban – Dică, Dinoci, Stoica, Dulcea – Mitoi, Buhăcianu              Antrenor: Nicolae Dică