Mobilier nou în școli, licee și grădinițe!

0

Miercuri, 17 iulie 2024, la Primăria Municipiului Pitești, edilul Cristian Gentea a semnat un contract pentru achiziția de mobilier nou, în mai multe grădinițe, școli și licee. Proiectul, în valoare de peste un million de lei fără TVA, este finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. 

 

Contractul presupune furnizare de mobilier specific și materiale didactice pentru dotarea spațiilor cu echipamente și aparatură sportivă, precum și alte materiale necesare desfășurării activităților sportive din sălile de sport, în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe, din Municipiul Pitești și Comuna Uda, județul Argeș”.

Proiectul este finanțat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 15 – Educație, Apelul de proiecte „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”.

În urma derulării procedurii de atribuire, a fost desemnată câștigătoare societatea Europe One Dream Trend S.R.L. cu o valoare a contractului de 1.132.888,00 lei fără T.V.A. Contractul are termen 15 zile de la transmiterea ordinului de furnizare.

În urma derulării contractului, 30 unități de învățământ (18 școli gimnaziale, 2 grădinițe și 10 licee) vor fi dotate cu toate materialele și echipamentele necesare desfășurării activităților sportive în cele mai bune condiții.