O tânără mămică, se luptă cu o boală cruntă și are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a putea învinge afecțiunea de care suferă. Diana Elena Popa a fost diagnosticat cu angiosarcom epitelioid și se află la tratament în Turcia. Apropiații se roagă pentru ea și fac un apel către cetățenii care vor și pot să o ajute cu donații.
Tânăra este mama unei fete și a unui băiat. Rudele au transmis pe rețelele sociale rugăciuni către Maica Domnului și a bunului Dumnezeu dar și un apel umanitar. ”Dragi prieteni,
Vă scriu cu o rugăminte din suflet pentru o cauză extrem de importantă. Diana Elena, mamă a doi copii minunați, se confruntă cu o boală gravă ANGIOSARCOM EPITELIOID care necesită tratament urgent. Această luptă este una de viață și de moarte, iar fiecare zi este crucială pentru a putea fi alături de copiii săi.
Pentru a putea continua să-și crească copiii și să le fie alături Diana Elena are nevoie de ajutorul nostru. Costurile tratamentului în Turcia sunt foarte mari și orice donație, oricât de mică, poate face o diferență uriașă.
Vă rugăm din inimă să contribuiți, în măsura posibilităților voastre, pentru a-i oferi Dianei șansa de a supraviețui și de a-și vedea copiii crescând. Donațiile pot fi făcute în contul:
Nume titular cont: Popa Ionuț
IBAN:RO53BTRLRONCRT0214119801
Banca: Transilvania
Vă rog ca atunci când faceți transferul ,la rubrica “detalii transfer” să scrieți ”Donație Diana”
Vă mulțumim pentru sprijin și pentru generozitatea voastră. Fiecare gest de solidaritate este o speranță în plus pentru această familie și este apreciat din toată inima.
Acum cel mai important pentru ea este să ne rugăm împreună la bunul Dumnezeu să aibă grijă de ea și să o vindece !!
Cine nu deține un cont bancar și dorește să doneze, poate contacta numărul acesta – 0742182660
Cu recunoștință, familia”, este mesajul devebit viral.
Boala de care suferă Diana Elena Popa angiosarcomul, este o formă de cancer care se formează din celulele pereților vaselor de sânge sau ai vaselor limfatice. Poate apărea în orice parte a corpului, dar este mai frecvent pe pielea capului și a gâtului, potrivit medicilor specialiști.