Locatari evacuați din bloc, din cauza unui incendiu

0

Un incendiu a izbucnit într-un apartament din Pitiști, pe strada Gheorge Ionescu Gion. Au intervenit două echipaje de pompieiri. Când au ajuns, ardea în bucătăria unui apartament, fiind o degajare mare de fum.

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a primit o sesizare că iese fum  dintr-un apartament situat la etaj 3, al unui bloc din municipiul Pitești, situat pe strada Gheorghe Ionescu Gion.

Intervin pompierii cu două autospeciale de stingere, o autospecială de lucru de la înălțime și o ambulanța SMURD de prim ajutor calificat, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Din cauza fumului dens de pe casa scării, pompierii au evacuat 8 persoane.

Pompierii acționează pentru degajarea fumului.

”La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau într-o încăpere, unde au ars elemente de mobilier. Prin intervenția promptă, pompierii au reușit să evite ca acestea să se extindă la întregul apartament, dar și la celelalte.

Din cauza temperaturilor ridicate, în locuința în care a izbucnit icendiul, s-a spart o conductă de apă, care a inundat și etajele inferioare. Pe parcursul misiunii, pompierii au salvat o pisică din apartamentul în care a izbucnit incendiul. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spații închise”, au transmis reprezentanții ISU Argeș după intevenție. Din fericire, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

Incendiul a izbucnit de la o lumânare care a fost lăsată aprinsă în bucătărie.

 

Foto descriptiv