Remiză în amicalul cu oltenii

0

CSM Slatina și FC Argeș s-au întâlnit sâmbătă, la Slatina, într-un meci amical disputat pe stadionul 1 Mai. Confruntarea dintre cele două formații care evoluează în eșalonul secund al fotbalului românesc s-a încheiat nedecis, 1-1.

Cu un minut înainte de finalul primei părți, oltenii au deschis scorul prin Doman, mijlocașul gazdelor învingându-l pe Oncescu cu un șut de la distanță. Argeșenii au restabilit egalitatea cu 20 de minute înainte de ultimul fluier al centralului, dintr-o lovitură de pedeapsă, scoasă de Buhăcianu și transformată de Vlad Morar.  În prima repriză, piteștenii și-au trecut în cont o mare ocazie de gol prin Petrișor Petrescu, iar după pauză Moldoveanu, Dima și Petrescu își puteau trece și ei numele pe lista marcatorilor.  Oltenii au avut șansa desprinderii pe tabelă, însă Oncescu a reținut șutul lui Năstăsie. Și în acest joc, antrenorul Nicolae Dică a împărțit lotul în două echipe, iar cei care nu au evoluat în testul cu slătinenii au fost folosiți în amicalul de ieri, de la Albota, cu CSM Cetatea Turnu Măgurele, formație care activează în liga a treia. În ultimul sfert de oră al partidei, tehnicianul argeșean l-a introdus în teren și pe atacantul norvegian Emanuel Grønner, ultimul venit în tabăra alb-violeților.

 

CSM Slatina – FC Argeș 1-1(1-0) Au marcat: Doman(min.44) / Morar(min.70 pen.)

 

CSM Slatina: Toroc – Mitran(min.75 Stan), Bărăitaru(min. 56 Savu), Burnea, C. Toma (min.65 Sima) – Traşcu(min.60 D. Toma), Matei, Golofca (min.60 Dragu), Doman (min.60 Năstăsie) – Radu (min.56 Luţu), Kayondo(min.60 Ţîră)          Antrenor: Daniel Oprescu

FC Argeș: Oncescu – Tofan, Orozco(min.75 Garutti), Tudose(min.75 Ghiocel), Briceag – Doukouré, Seto, Petrescu(min.61 Morar), Dulcea(min.46 Buhăcianu) – Pîrvu(min.46 Dima), Moldoveanu(min.75 Gronner)

Rezerve neutilizate: Straton, Borța, Rădescu, Dinoci, M. Dică, Mitoi    Antrenor: Nicolae Dică