Alege scaune ergonomice de calitate pentru un confort deosebit când muncești – de la StableDesk

0

Ți-ai adresat vreodată întrebarea de ce te simți atât de rău câteodată la locul de muncă? Poate nu e doar ideea de muncă în general care te face să oftezi. Poate că nu ai confortul ideal pentru a lucra în cele mai bune condiții pentru a fi motivat să dai totul. Dar oare șeful tău știe asta? Un set de scaune ergonomice de calitate de la StableDesk ar putea să te ajute să rămâi motivat și dai te simți bine la locul de muncă, dând mai apoi tot ce ai mai bun pentru companie.

De ce să urăști să mergi într-un loc doar pentru că mobilierul nu este adaptat nevoilor tale?

Uneori nu doar o mărire poate face minuni pentru starea ta de spirit și productivitatea ta. Spune la următoarea ședință cu managerul firmei că un scaun bun te va ajuta să fii mai constant în ce faci și să rămâi atent la toate taskurile pe care le ai de îndeplinit. Un birou potrivit, poate unul reglabil, te va putea ajuta în egală măsură să dai tot ce ai mai bun din tine și să te bucuri de ceea ce faci.

Nu toată lumea găsește acel job de vis pentru care să se prezinte la birou fresh și optimist în fiecare dimineață. Dar pentru cei care au nevoie de un zvâc, o mobilă de birou de calitate, potrivită cu nevoile angajaților poate fi soluția ideală.

Tu ai auzit de StableDesk? Hai să-ți spun câteva lucruri despre magazinul online din care poți achiziționa produsele potrivite pentru munca de birou: scaune ergonomice de calitate, suporturi pentru monitor și laptop, birouri reglabile și accesorii fără de care nu-ți vei mai vedea munca la fel.

StableDesk – universul mobilierului de birou de calitate

 StableDesk îți pune la dispoziție în mod constant tehnologii de lucru care îți vor transforma orele de lucru. Se știe că în ziua de azi cele mai multe locuri de muncă, de acasă sau de la sediul companiei, reprezintă joburi care se practică din șezut, de la birou. Contabilitate, publicitate, jurnalism sau secretariat programul de 8 ore impune cel mai adesea un spațiu de lucru fix. Într-un birou individual sau comun.

Vrei ca lucrătorul să se simtă confortabil, relaxat, fără să aibă dureri de spate și de picioare sau de gât? Atunci este esențial să-i oferi condiții optime de muncă. Mobila de birou potrivită este cea care face diferența. Ce diferență? Între o companie cu angajați fericiți și productivi și o firmă de la care oamenii pleacă, și nu neapărat din cauza salariului.

Când știi că poți lucra și din șezut și din picioare, alternând în timpul programului de lucru, cu un scaun ergonomic pe care îl vei putea regla pe înălțime, cu un birou care se poate regla de asemenea pentru a putea lucra din picioare – parcă ești mai mulțumit și lucrezi mai ușor și cu spor. Un suport monitor dual, dacă lucrezi în programare de exemplu sau în design grafic, te va ajuta extrem de mult să te organizezi cu sarcinile de lucru.

Fiecare dintre aceste produse special concepute pentru o muncă mai practică și mai confortabilă pentru angajat, trebuie să se regăsească în sediile de muncă ale firmelor de pretutindeni. Asta dacă se dorește angajați fericiți, care să dea randament și să nu ceară atât de des concediu medical sau de odihnă.

Mobilierul potrivit știi deja unde îl poți găsi. Așadar, dacă ești patron – asigură-te că vei oferi tot ce-i mai bun pentru muncitorii tăi. Iar dacă ești angajat, asigură-te că îi vei comunica celui de sus soluția salvatoare de timp, efort și bani – mobilier de birou de la StableDesk.

Contact:

office@stabledesk.ro

0762 972 628

 

Sursă foto: stabledesk.ro