Condamnat că a făcut sex cu concubina…minoră!

0

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Merișani, a fost condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare, cu executare, sub acuzația de act sexual cu un minor, în formă continuată. A fost trimis în judecată în 2022 după ce anchetatorii au constatat că a avut o relație de concubinaj cu o copilă în vârstă de 13 ani. Se vede treaba că tânărul avea o slăbiciune pentru minore, altfel nu se explică faptul că, în luna iunie anul acesta, a mai fost trimis în judecată într-un alt dosar similar, parte vătămată fiind o fată, de 15 ani. 

 

Achetatorii au stabilit că în urmă cu 3 ani, tânărul, care avea pe atunci 21 de ani, a început o relație de concubinaj cu o copilă în vârstă de 13 ani. Astfel, în perioada februarie-iulie 2021, cei doi au avut un comportament sexual asemănător unui cuplu, inculpatul săvârșind ”un număr nedeterminat de acte materiale”.

Mai grav este că nici inculpatul nici minora nu realizau că legătura lor este ilegală. Poate tocmai de acea tânărul nici nu s-a prezentat la procese, ajungând în fața instanței cu mandat de aducere. Relația dintre cei doi s-a rupt, iar minora s-a constituit parte civilă în proces.

Pe data de 17 iulie, Gheorghe Marin T., de 24 de ani, originar din Merișani, dar care în prezent locuia fără forme legale la Căteasca, a fost condamnat la 3 ani și 4 luni închioare cu executare, de Judecătoria Topoloveni. Judecătorii au hotărât ca tânărul să-i plătească fostei concubine, suma de 4000 de lei daune morale. Magistrații au dispus ”prelevarea de la inculpatul T. Gheorghe Marin de probe biologice în vederea introducerii profilului genetic în Sistemul Naţional de Baze Genetice Judiciare”, tânărul urmând să fie introdus în registrul agresorilor sexuali.

Decizia a rămas definitivă prin neapelare și luni tânărul a fost ridicat de polițiști și a fost dus la Penitenciarul Mioveni unde a fost încarcerat.

Judecat în al doilea dosar pentru fapte similare

Experiența trăită în primul dosar nu i-a fost învățătură de minte lui Gheorghe Marin T. După ce a încetat relația cu copila de 13 ani, și-a găsit o nouă parteneră, tot minoră, care nu împlinise 15 ani. Astfel, tânărul s-a ales cu al doilea dosar pentru act sexual cu un minor. A fost trimis în judecată, tot la Judecătoria Topoloveni acolo unde rechizitoriul a fost înregistrat la începutul lunii iunie.