Biciclist în comă după ce a fost lovit de o mașină!

0

Accident grav petrecut, miercuri, pe DN73, la Clucereasa. Un biciclist în vârstă de 61 de ani, din Mioveni, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o mașină.

Polițiștii care au efectuat cercetările au stabilit că atât autoturismul, condus de Maria B., de 32 de ani, din Bălilești, cât și bicicleta mergeau în aceași direcție. Biciclistul a fost lovit din spate. Exstă două ipoteze, fie șoferița nu a fost atentă la drum și nu l-a văzut pe bărbat, fie a avut alte preocupări în timpul mersului.

Impactul a fost atât de puternic încât Vasile S., de 61 de ani, din Mioveni, despre el fiind vorba, a fost proiectat pe capotă și parbriz, apoi a lovit pavilionul. Când au ajuns echipajele medicale la fața locului, victima avea multiple traumatisme și era în comă.

”Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că o femeie de 32 de ani, din Bălilești, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Câmpulung spre Pitești, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a accidentat un bărbat de 61 de ani, din Mioveni, care se deplasa în aceeași direcție, pe bicicletă.

În urma impactului, biciclistul a suferit leziuni, fiind preluat, în stare de inconștiență, de un echipaj medical, și transportat la spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto INFO Trafic Pitești