Amendat că lipea afișe în stații de autobuz

0

Un piteștean a fost amendat de polițiștii locali cu suma de 2.500 lei după ce a fost depistat lipind afișe în stațiile de autobuz din Pitești. Acesta promova un concert susținut de un cunoscut manelist. După sancțiune a fost obligat de Poliția Locală Pitești să dezlipească toate afișele.

 

”Pe data de 28.07.2024, camerele video de supraveghere montate în stații de transport public în comun din municipiul Pitești au surpris, în intervalul orar 22:00-23:00, o persoană care lipea diverse afișe cu însemne publicitare pe sticla din incinta acestora. Facem precizarea că acest lucru este interzis potrivit normelor în vigoare.

Persoana în cauză se deplasa cu autoturimul, drept pentru care a fost indentificată în baza numărului de înmatriculare al autovehiculului și chemată la sediul Poliției Locale.
Pentru fapta sa – lipirea afișelor în mai multe stații din oraș, bărbatul de 31 de ani, D.M., din Pitești, a fost sancționat cu suma de 2.500 de lei.
În plus, bărbatul a mers și a îndepărtat afișele din stațiile de autobuz, fiind somat să le readucă la starea inițială.
Facem apel, încă o dată, către cetățenii municipiului nostru să respecte legea, să dea dovadă de civilizație, păstrând un oraș curat, evitând astfel sancțiuni dure.
Amintim că în toate cartierele din municipiul Pitești sunt montate camere de supraveghere, iar faptele de acest gen – și nu numai – atrag consecințele prevăzute de lege”, a precizat Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești.