Update: Agresorul a fost prins! Tânără înjunghiată de socru!

0

Update: Persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 71 de ani, a fost depistată, în municipiul Pitești, de către polițiști.
Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.
Cercetările continuă, au transmis reprezentanții IPJ Argeș. 

 

Stirea inițială:

O tânără în vârstă de 28 de ani a fost înjunghiată în spate în cartierul Găvana, din Pitești. Victima a sunat la 112 și a cerut ajutor. Cel care a atacat-o ar fi socrul ei. 

 

”În urmă cu puțin timp echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a preluat și transportat la spital de pe strada Paltinului o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 28 de ani care era conștientă și prezenta plăgi la nivelul spatelui” au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Tânăra are trei plăgi înjungiate și susține că cel care a atacat-o este socrul ei. Polițiști au demarat o anchetă.

 

”La data de 01 august 2024, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din cartierul Găvana, a avut loc un conflict spontan, în urmă căruia o femeie ar fi fost rănită, cu un obiect tăietor-înțepător, de către un membru de familie.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipaje medicale, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Femeia, de 28 de ani, a fost preluată, conștientă, de către echipajul medical și transportată la spital.

Polițiștii defășoară activități specifice, în vederea depistării persoanelor implicate, stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, au precizat și reprezentanții IPJ Argeș.