Duelul nou-promovatelor!

0

CSM Focșani – FC Muscelul Câmpulung, sâmbătă, ora 11.00, FRF TV

Mult a fost, puțin a mai rămas! În acest week-end, Federația Română de Fotbal va da startul noului sezon al ligii secunde.

Sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Milcovul, FC Muscelul Câmpulung va da piept cu CSM Focșani, nou-promovata în Liga 2, la fel ca și echipa noastră. După o absență de 20 de ani, orașul de la poalele Mateiașiului are din nou echipă în eșalonul secund. După bilanțul pozitiv din perioada de pregătire, așteptările fanilor argeșeni sunt destul de mari. În meciurile de verificare din această vară, muscelenii au înregistrat 3 victorii, 3 remize și 2 înfrângeri: FC Argeș (1-1), FK Miercurea Ciuc (0-0), Metaloglobus (1-0), CS Afumați (1-0), CS Mioveni (0-1), Olimpic Zărnești (3-3), CSM Slatina (1-0) și Chindia Târgoviște (1-3)

# Costin Lazăr: ”Îmi doresc să câștigăm fiecare meci”

Duelul de la Focșani a fost prefațat de antrenorul Costin Lazăr. Tehnicianul echipei noastre are mare încredere în potențialul elevilor săi și este convins că poate obține un rezultat pozitiv în această deplasare:  ”Consider că suntem pregătiți pentru debutul campionatului. Am făcut o pregătire bună pe plan local, iar rezultatele din meciurile amicale ne dau încredere. Mergem la Focșani cu un moral bun. Întâlnim o nou-promovată, la fel ca și noi, care a făcut achiziții importante. Și noi am făcut achiziții destul de bune. Vom vedea cine s-a mișcat mai bine. Îmi doresc să câștigăm fiecare meci, indiferent de numele adversarului”.

Partida CSM Focșani – FC Câmpulung Muscel va fi transmisă în direct de FRF TV, canalul de YouTube al Federației Române de Fotbal. Pentru a putea urmări meciul, fanii echipei FC Muscelul Câmpulung își pot crea gratuit cont pe www.frf.tv