Aleksandra Scekic, primul transfer perfectat de FC Argeș Volei

0

După numirea cubanezului Joel Olazabal Herrera ca antrenor principal, FC Argeș Volei începe să își contureze lotul pentru sezonul viitor. După ce a reușit prelungirea contractelor cu Mădălina Airoaie, Violeta Stan, Eva Vizitiu, Carmela Massip și Edisleys Mora Reyes, voleibaliste care au evoluat și în sezonul trecut la Pitești, gruparea din Trivale a anunțat și primul transfer din această vară.

Echipa de volei feminin a Piteștiului a anunțat legitimarea sârboaicei Aleksandra Scekic, voleibalistă aflată la a treia experiență în străinătate.

 

”Bine ai venit la Pitești, Aleksandra Scekic!

Născută în Serbia, în vârstă de 25 ani, înaltă de 190 centimetri, noua noastă jucătoare este centru. Ea se află în fața sezonului cu numărul 7 la nivel profesionist.

Aleksandra a evoluat, ultima dată, la ocupanta locului 2 în Macedonia de Nord, OK Strumica Zeni. Cariera sa cuprinde experiențe în țara natală și în Muntenegru.

“Sunt bucuroasă să fac parte dintr-o echipă tânără și cu un potențial imens precum cea a Piteștiului. Îmi doresc să depășim performanța reușită sezonul precedent și să ne atingem obiectivul. Nivelul campionatului a crescut, iar noi promitem să muncim din greu și să opunem rezistență tuturor”, a declarat Scekic pentru pagina oficială de facebook a FC Argeș Volei.