Debut dificil în Capitală!

0

Steaua București – FC Argeș, astăzi, ora 19.00, Digi Sport, Prima Sport

FC Argeș se află în fața debutului în noul sezon al Ligii 2. Astăzi, de la ora 19.00, piteștenii vor juca în prima etapă cu Steaua, pe stadionul Ghencea. Noul sezon se anunță mult mai dificil decât cel precedent, având în vedere faptul că multe echipe și-au declarat intenția dea lupta pentru promovarea în prima ligă.

Deși oficialii piteșteni se feresc să declare răspicat că țintesc revenirea în primul eșalon, preferând să spună că trebuie să facă lucrurile pe etape, este greu de crezut că suporterii vor mai accepta încă un sezon ratat, după cel precedent în care echipa a terminat campionatul pe locul 14.

#”Să avem curaj și plăcere de a juca”

Antrenorul Nicolae Dică nu se așteaptă la o misiune ușoară contra trupei pregătite de Daniel Oprița, fostul său coleg de la FCSB: ”Va fi un meci foarte greu, jucăm în deplasare, cu o echipă bună, care are un antrenor bun, de patru ani la echipă. E un nucleu format acolo, s-au adus și acum câțiva jucători, dar în primul 11 cred că vor intra doar doi jucători noi. Va fi o partidă dificilă, dar trebuie să fim pregătiți. E o echipă bună acolo, suporterii vor fi alături de ea, dar jucăm pe un stadion superb, am fost cu echipa națională acolo. Trebuie să avem curaj, plăcere de a juca, asta ne trebuie pentru marți. Oprița e fostul meu coleg, am colaborat la Pitești, am jucat la Steaua împreună, suntem prieteni. Dar, marți uităm de tot!”, a transmis Nicolae Dică în cadrul conferinței de presă premergătoare acestei partide.

#”Trebuie să o luăm pas cu pas”

Tehnicianul alb-violeților este convins că lupta pentru promovare va fi acerbă. Principalul grupării din Trivale a enumerat cele mai puternice contracandidate ale Argeșului la revenirea în primul eșalon al fotbalului românesc: ”Sută la sută va fi un campionat mai greu decât cel trecut, pentru că sunt multe echipe care vor lupta pentru promovare, pentru play-off, Craiova, Miercurea Ciuc, Chiajna, Reșița, Corvinul… Sunt șase-șapte echipe foarte bune, cu bugete bune, cu jucători buni, cu experiență. Va fi un campionat puternic! Trebuie să o luăm pas cu pas, să facem o echipă, să facem jocuri bune, să intrăm în play-off”, a mai spus Dică.