Din Republica Moldova a venit să cerșească la Pitești!

0

Un bărbat originar din Republica Moldova a fost depistat de polițiștii locali piteșteni în timp ce cerșea pentru fiica sa imobilizată într-un scaun cu rotile. A fost sesizată Poliția și Direcția de Asistență Generală și Protecție a Copilului Argeș.

”Luni, 05.08.2024, la ora 13:15, o patrulă din cadrul Serviciului Ordine Publică a depistat, pe strada Dumbravei, o persoană de sex masculin, însoțită de un minor aflat în scaunul cu rotile, în timp ce apela la mila conducătorilor auto care opreau la semafor.
În urma procedurii de identificare, s-a stabilit că respectivul de numește S.F., de 24 ani, și este din Republica Moldova. În cauză, au fost anunțați polițiștii Secției 3, dar și Protecția Copilului, pentru a continua cercetările și pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la această faptă.
Pe această cale, facem apel către cetățenii orașului nostru să nu încurajeze cerșetoria, prin oferirea de bani sau alte bunuri acestor persoane care apelează la mila trecătorilor, numai așa putând să stopăm aceste practici ilegale”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Pitești.