Mijlocașul Bogdan Vasile a semnat cu FC Muscelul Câmpulung

0

FC Muscelul Câmpulung, nou-promovată în Liga 2, a mai perfectat încă un transfer. Gruparea din orașul de la poalele Mateiașului a anunțat legitimarea mijlocașului Bogdan Adrian Vasile.

Prin aducerea lui Vasile, argeșenii au ajuns la opt jucători aduși în această vară. Cu FC Muscelul Câmpulung au mai semnat Alexandru Popescu(ex CSM Deva), Marius Sanda(ex Vedița Colonești), Antonio Niță(ex Gloria Băneasa), Sergiu Bălănică(ex CS Blejoi), Robert Ene(ex FC Argeș), Daniel Popescu(ex FCSB), și Darius Ciurea(ex Unirea Bascov).

”Bine ai venit, Bogdan Adrian Vasile!

Începând de astăzi, Bogdan Adrian Vasile(29 ani) este noul jucător al echipei FC Muscelul Câmpulung. Înțelegerea dintre cele două părți este valabilă până la finalul acestui sezon competițional, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.

Fotbalistul originar din Arad evoluează pe postul de mijlocaş defensiv, însă poate fi folosit și ca mijlocaș dreapta. În precedenta ediție de campionat, Bogdan a îmbrăcat tricoul celor de la FC Bihor Oradea, colega de eșalon și adversarul de sâmbătă al echipei noastre.

Format la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, Vasile a mai evoluat de-a lungul timpului la Viitorul Constanţa, Steaua Bucureşti, FC Voluntari, Chindia Târgovişte, Zimbru Chişinău, Dunărea Călăraşi, ASU Poli Timişoara și Unirea Slobozia. Pe plan internațional, Bogdan are prezențe la reprezentativa României U19.

FC Muscelul Câmpulung îi urează bun venit şi îi dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-roșu!”, se precizează în anunțul făcut de gruparea musceleană.