Când va avea loc înmormântarea medicului Vasile Stan

0

Sicriul cu trupul neînsuflețit al medicului chirurg pediatru Vasile Stan a fost depus la capela Bisericii Adormirea Maicii Domnului, din cartierul piteștean Trivale. Cei care l-au cunoscut și l-au apreciat își pot lua rămas bun până mâine, joi, 8 august, când va avea loc înmormântarea.

Fostul manager al Spitalului de Pediatrie Pitești și șef al Secției Chirurgie Ortopedie a fost găsit fără suflare, în locuință, de către soție, marți seara. S-a stabilit că a făcut un infarct miocardic care, de data acesta, i-a fost fatal. Vasile Stan a mai suferit un infarct la începutul anului 2013, în timp ce se afla la serviciu, fiind cunoscut cu afecțiuni cardiace.

După ce sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus la capelă, pe la catafalc, au trecut mulți oameni care l-au iubit și l-au apreciat. Colegii, care încă îi mai spun ”Șefu”, au depus flori, coroane și au vărsat lacrimi pentru cel care și-a dedicat întreaga viață, alinării suferinței copiilor. Pentru toți cei care l-au cunoscut, vestea morții doctorului Vasile Stan a fost un adevărat șoc.

Sicriul va fi ținut la capela Bisericii Adormirea Maicii Domnului, din cartierul Trivale, până joi 8 august, la ora 9.00. La ora amintită cortegiul va porni către județul Dâmbovița. Înmormântarea va avea loc în Uliești, comuna natală a doctorului Stan, joi 8 august.

Drum lin domnule doctor! Dumnezeu să vă odihneacă în pace!