Maria Badea a semnat cu FC Argeș Vole

0

FC Argeș Volei a perfectat al treilea transfer din această vară. Echipa de volei feminin a Piteștiului a anunțat legitimarea Mariei Badea, voleibalistă care în ultimele patru sezoane a evoluat la Universitatea Cluj.

Sub comanda antrenorului cubanez Joel Olazabal Herrera se mai pregătesc Mădălina Airoaie, Violeta Stan, Eva Vizitiu, Carmela Massip, Edisleys Mora Reyes, voleibaliste care au evoluat la Pitești și în sezonul trecut, sârboaica Aleksandra Scekic și ucrainiana Viktoriia Mostsitska, jucătoare aduse săptămâna trecută.

”Bine ai venit la Pitești, Maria Badea!

Unul dintre produsele școlii din Constanța, în vârstă de 23 ani, înaltă de 192 centimetri, Maria este centru și va îmbrăca, pentru prima dată, culorile noastre.

Cu numeroase prezențe în loturile de junioare ale României, Badea a debutat, la nivel de senioare, în 2016, pentru CSU Târgu-Mureș. După două sezoane petrecute la Medicina, ea a revenit în Dobrogea, unde, între 2018 şi 2020, a jucat pentru CS Medgidia și Tomis Constanța. Maria vine la Pitești după o perioadă de patru ani în care a reprezentat Universitatea Cluj-Napoca (2020/24).

“Mă bucur foarte mult de faptul că fac parte dintr-o echipă tânără, cu un potențial foarte mare, cum e cea de la Pitești. Această schimbare reprezintă un nou început pentru mine și sunt gata să dau tot ce am mai bun pentru a contribui la rezultatele care, cu siguranță, vor veni, pe parcursul sezonului”, se precizează în comunicatul grupării piteștene.