Au învins, dar n-au convins!

0

Fără să impresioneze cu nimic, FC Argeș a obținut prima victorie din acest sezon de Liga 2. Echipa pregătită de Nicolae Dică s-a impus cu 2-0, în confruntarea de luni, de la Mioveni, cu CSM Focșani, nou-promovată în eșalonul secund.

Încă din debutul partidei, argeșenii au încercat să dicteze ritmul și s-au aruncat în atac. Atacantul Vlad Morar a reușit să marcheze în poarta oaspeților, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. Moldoveanu și-a încercat norocul cu un șut din interiorul careului, respins însă de portarul Ureche. După zece minute în care au încercat să pună presiune pe adversar, alb-violeții s-au stins, jocul devenind pe alocuri plictisitor, fără viziune și trasee bine definite. Focșaniul a preluat inițiativa și a încercat să dea lovitura, Săpunaru și Zaharia trecându-și în cont ocazii bune de a marca. Cu cinci minute înainte de finalul primului mitan, piteștenii au deschis scorul printr-un autogol, Ciopa(’39) trimițând cu umărul în propria poartă. După pauză, Argeșul a încercat desprinderea, însă șuturile lui Pîrvu nu și-au atins ținta. CSM Focșani a fost periculoasă pe finalul meciului, însă Ciopa, Tamași și Ciobanu nu l-au putut învinge pe Oncescu. Scorul final a fost stabilit de Gronner(’90+4), care a trimis în plasă cu un șut din 8 m. În urma acestui rezultat, Argeșul ocupă locul 5, cu 4 puncte, adunate în două etape.

 

FC Argeș – CSM Focșani 2-0(1-0)

Au marcat: Ciopa(min.39 autogol), Gronner(min.90+4)

FC Argeș: Oncescu – Tofan (cpt.), G. Garutti, Esteban Orosco, Briceag – Petrescu (Rădescu 68′), Seto, Doukoure, Dima (Y. Pîrvu 46′) – Morar (Gronner 46′), Moldoveanu (Dulcea 88′)
Rezerve neutilizate: Straton – Borța, M. Tudose, Dinoci, Buhăcianu
Antrenor: Nicolae Dică

CSM Focșani: Ureche – Pedro Albino (Gorovei 56′), Ciopa, Vișinar, Tamași – Brînzan (Stancu 77′), Rența (Mazilu 73′) – S. Săpunaru (cpt.), Rob. Enache (Dănăilă 56′), Zaharia – Dodoi (Ciobanu 56′)
Rezerve neutilizate: Uțiu – Creț, Jalbă, Dr. Oprea
Antrenor: Călin Moldovan

Stadion: Orăşenesc (Mioveni – Argeş). Arbitru: Claudiu Gaitin (Timişoara). Asistenți: Cristian Daniel Ilinca (Craiova) și Ioan Daniel Humiţa (Armeniş – Caraş Severin). Rezervă: Claudiu Andrei Filip (Craiova). Observator arbitri: Marian Deaconu (Ploieşti). Delegat joc: Marian Lumînare (Bucureşti).