Suporterii FC Argeș, nemulțumiți de jocul alb-violeților

0

Chiar dacă FC Argeș a reușit să câștige primul meci din acest sezon de ligă secundă, jocul alb-violeților nu i-a mulțumit pe suporterii alb-violeți. Prin comentariile postate pe pagina de facebook a clubului, mulți dintre aceștia au ținut să arate și slăbiciunile echipei manageriate de Dani Coman. O analiză pertinentă și la obiect a făcut și jurnalistul Gheorghe Smeoreanu, editorialistul Curierului zilei.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la F.C. Argeș – C.S.M. Focșani

Nu știu cum ați trăit domniile voastre partida F.C. Argeș – C.S.M. Focșani (2-0) dar mie mi-au plăcut cel mai mult pauzele de hidratare.

Cu un joc sulfuros, fără trasee, care nu oferă în niciun caz speranțe reale pentru promovare, echipa piteșteană a tremurat pe final. Scorul este bun, desigur, dar dacă suntem sinceri cu noi, observăm că e un pic mincinos. Un autogol și un gol în prelungiri (Gronner) adică nimic elaborat, nimic consistent.

Sigur că, vorba poetului, ”minuni în vremea noastră nu cred a se mai face”, dar nu cred că greșesc dacă îmi doresc ca președintele Dani Coman să înceapă să livreze pe măsura renumelui și a ceea ce încasează de la buget, salariul său fiind aproape dublu față de cel al președintelui României.

Scuzați comparația, dar vorbim totuși despre președinți.

Luați acest text ca pe o simplă însemnare din carnetul unui suporter care nu vrea să mai treacă prin ce a trecut în sezonul precedent.

Deocamdată atât, aștept runda următoare”, a punctat Gheorghe Smeoreanu, în articolul de pe site-ul criterii.ro .